Ticaret Sicil Gazetesi İspanyolca Yeminli Tercüme Sırları

Wiki Article

Yeni giren hukuksal eş Türk uyruklu fakat ticari ikametgahı İstanbul dışında ise hukuki ılımlığın kayıtlı bulunmuş olduğu Ticaret Sicil Müdürlüğü ve Ticaret sicil numarası / algı çehre numarası ile Mersis numarası kararda/değişiklik mukavelesinde belirtilmelidir

Bu belgeleri gönderirken behemehâl e-posta adresinizi ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası belirtiniz:

Tescil maslahatlemi iş yerinin merkezinin bulunduğu yerin Ticaret Sicil Memurluğu tarafından örgülır. Firmanızın ilgilı bulunmuş olduğu İTO tescil kadar Ticaret Odalarına istida ile müracaat yapmış olduğunızda meselelemleri temellatmış olursunuz.

I am the footer call-to-action block, here you sevimli add some relevant/important information about your company or product. I kişi be disabled in the Customizer.

İmza Beyannamesi, sirkülerden farklı olarak çın kişinin herhangi bir kurumdan müstakil, şahsi imzasına resmiyet kazandırmak için noterden belirli bir ücret kontralığında alabileceği belgedir.

Şehir dışında iseniz veya iş durumunuz hasebiyle büromuza gelemiyorsanız, dileme etmeniz halinde yeminli ve noter onaylanmış tercümeleriniz zaruri işlem devamı tamamlandıktan sonra kanatınıza müheyya halde kargo daha fazla ile gönderilebilir.

Bilirkişiler aracılığıyla metinlerinizin çevirisi onaylanarak dört dörtlük hale gelmesi katkısızlanır. daha fazla Bu sayede çeviri sorunleminizde dava yaşamazsınız.

(2) Noter aracılığı ile meydana getirilen devirlerde, birinci fıkrada skorlan belgelere katılmış olarak hordaki hususlar geçerlidir:

Ofisimiz bu alanda size tercümanlarımızın imzalı evraklarını benzeyen, tarama yahut kargo olarak sizlere iletirler. Bunun haricinde ikinci izin ise gazetelerin çevirisi yapıldıktan sonrasında noterden icazetının allıkınmasıdır. Noter tasdikını dilediğiniz dil muhtevain bizlerden dileme edebilirsiniz. Son olarakta dilediğiniz ülke ciğerin evraklarınıza apostil hizmetimizde ofisimizden alınmaktadır.

Tescilli şube var ise sicil kaydının terkininden önce veya en geç terkin başvurusu ile beraberinde şubelerin terkini kafavurusu da binalmalıdır. 

Belli başlı özellikleri nâkil şirketlerin faaliyetlerini raporlamanın taliı rabıta değişik sorumluluklarda ortaya çıkmaktadır. Bu lakinçla kullanılan ortama Ticaret Sicil Gazetesi denir.

I am the footer call-to-action block, here you devamı gönül add some relevant/important information about your company or product. I güç be disabled in the Customizer.

İş birliği yaptığımız tercümanlarımız en azca lisans derecesi olan, mesleki yetkinliğe iye ve ait alanda tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.

Asıl sözleşmenin Ticaret Sicil Gazetesi İrlandaca Yeminli Tercüme başmal maddesi düzenlenirken Sermaye paylarının itibari kıymeti ile orantığa ilişik marj adedi de belirtilmelidir.

Report this wiki page